WiFi
 
 
Tourismus - Ferienwohnung und Bed & Breakfast Welcome Inn Lathen, Deutchland Tourism - Apartment and Bed & Breakfast Welcome Inn, Lathen, Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bevindt zich hier: Home > Omgeving


 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Excursie bestemmingen

Wij zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, maar we zijn dagelijks van 17:00-19:00 uur beschikbaar om u te helpen met het plannen van uw routes en dergelijke voor de volgende dag.

EmsradwegEmsradweg
Lathen ligt op de route van de Emsradweg. Dit 379 kilometer lange fietspad van Hövelhof tot Emden is bijna geheel vlak en daarom erg geschikt voor families met kinderen. In de omgeving van Lathen kan dan ook uitstekend worden gefietst!
MeppenMeppen (tourisme)
Meppen is de hoofdstad van het administratieve district "Emsland". De funderingen van het stadhuis in het historische centrum dateren van 1408.
MeppenSögel
In Sögel vindt u o.a. Schloss Clemenswerth het voormalige jachtslot van aartsbisschop Clemens August von Wittelsbach.
Schloss FuerstenauFuerstenau/Berge/Bippen
Fuerstenau is om verschillende redenen een bezoek waard. Het dorp "Berge" ligt in het noordelijk gedeelte van de "Ankum-Fuerstenauer" bergen. "Bippen" is een klein dorp temidden van een van de mooiste bosgebieden en wandelpaden.
Historisch dorp CloppenburgCloppenburg
Het historische dorp Cloppenburg is een openlucht museum met 50 gebouwen die zijn gereconstrueerd in de stijl van de 16e - 19e eeuw.
Meyer WerftPapenburg
Papenbrug is bekend door de Meyer Werft, waar onder andere enorme cruiseschepen gebouwd worden. De Meyer Werft verzorgt excursies.
MoormuseumGross Hesepe - Veen Museum
Het veenmuseum heeft een grote collectie van gereedschappen en machines die in gebruik waren om turf te winnen en te bewerken.
BorkumNoordzee eilanden
Wat dacht u van een dagtocht naar een van de Duitse Noordzee eilanden, Borkum, Juist, Langeoog of Norderney?
AMISIABoottocht
Wilt u een paar leuke uren doorbrengen op de rivier de Ems? In de zomer biedt scheepvaartbedrijf AMISIA vanuit Haren diverse cruises aan.
Vesting BourtangeVesting Bourtange (Nederland)
Vesting Bourtange, een uniek historisch verdedigingswerk uit de 18e eeuw dat zijn gelijke niet kent.
 
 
 
 
 
 

Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 

Lathen en omgeving

Slot Clemenswerth

Kom naar ons toe en u zult zien en ervaren dat er in en om Lathen veel natuur is.
Emsland is een regio met vele gezichten vol charme en een eigen cultuur. Prachtige veengebieden, moerassen en heidelandschappen vol mysteries, bossen, weilanden, plaatsen van historische betekenis en technologische wonderen - het is hier allemaal voor het grijpen. En... overal SCHONE LUCHT!

Adem vrij en ervaar uw vrije tijd, maak een tocht in een huifkar, een cruise over de rivier de Ems, ga zwemmen of vissen, omgeven door de natuur en natuurlijk is er een verscheidenheid aan fiets- en wandelpaden die u naar de mooiste plekjes brengen.