WiFi
 
 
Aufenthalt - Ferienwohnung und Bed & Breakfast Welcome Inn Lathen, Deutchland Stay - Apartment and Bed & Breakfast Welcome Inn, Lathen, Germany
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U bevindt zich hier: Home > Verblijf


 
 
 
 
 
 
 
 

Het appartement

De woonkamer van het appartementHet appartement is gelegen op de begane grond en is ingericht en gedecoreerd om het onze gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. De woonkamer is voorzien van een geïntegreerde en goed uitgeruste keuken met eethoek. In de woonkamer zijn tevens een satelliet lcd tv/radio en dvd-speler aanwezig.

De slaapkamer voor twee volwassenenEr zijn twee slaapkamers, een voor twee volwassenen en een voor twee kinderen of een volwassene. De ruime badkamer is voorzien van douche, toilet en wasmachine. Een kleine bibliotheek met dvd's, tijdschriften, spelletjes en een uitgebreide informatiemap over de omgeving is eveneens aanwezig. U kunt in het gehele appartement gratis gebruik maken van WiFi.

De eetkamer bij Welcome InnU begint de dag in onze gezellige eetkamer met het alom geprezen "Welcome Inn" ontbijt.

De zonnige gastentuinIn de grote en zonnige gastentuin kunt u zich ontspannen in diverse zitjes.

Parkeren kan bij ons huis en ook uw fiets vindt een veilig en droog onderkomen. "Welcome In" is een rookvrije accommodatie en huisdieren, hoe lief ook, hebben geen toegang.


 
 
 
 
 
 
 
 

Bed & Breakfast

De stijlvolle Bed & Breakfast tweepersoonskamer op de 1e verdiepingVoor Bed & Breakfast hebben wij een stijlvol ingerichte één- en tweepersoonskamer, met welkom koffie/thee, satelliet lcd tv/radio, op de 1e verdieping met ruime eigen badkamer (douche/toilet).

De stijlvolle Bed & Breakfast eenpersoonskamer op de 1e verdiepingKortom: de B&B-kamer van "Welcome Inn" is een ideale rustplaats om de nacht door te brengen.

 
 
 
 
 
 

Facebook

 
 
 
 
 
 
 
 

Het dorp Lathen

Lathen

"Welcome Inn" bevindt zich op 5 minuten loopafstand van het centrum van ons dorp waar alle primaire voorzieningen voorhanden zijn. Tevens is het een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, vissen en uitstapjes in de regio. Wij geven u graag informatie daarover.

Het zal u niet verbazen dat Lathen gezien het bovenstaande een geliefde pleisterplaats is voor natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, vissers en voor degenen die er een paar dagen "lekker tussen uit" willen.